Facings Almere

Op nog geen 15 minuutjes rijden van Almere ligt de kliniek van Dental Design Center in Blaricum. Bij deze kliniek, waar men het maken en plaatsen van facings tot in de puntjes beheerst, is aan parkeerruimte geen gebrek en ook nog eens gratis. Zo hoeft u zich tijdens een consult voor facings dus geen zorgen te maken over parkeerboetes. Daarnaast ligt de locatie vlakbij de snelweg A27 zodat u vanuit Almere snel bij de kliniek bent voor een facingsbehandeling.

Dental Design Center wordt geleid door Martijn Moolenaar, een gedreven visionair op zijn vakgebied. Martijn wordt bijgestaan door specialisten op verschillende gebieden van de tandheelkunde actief zijn. Martijn Moolenaar is sinds Oktober 2014 Active Member van het EAED (European Academy of Esthetic Dentistry). Dit is op het gebied van de tandheelkunde het hoogst haalbare in de wereld en het zal u dan ook niet verbazen dat Martijn Moolenaar de enige in Nederland is.

Dental Design Center combineert een uitzonderlijk gekwalificeerd team, heldere communicatie met onze nationale en internationale cliƫnten en een unieke locatie met de modernste apparatuur tot een tandheelkundig centrum dat zich mag rekenen tot de top van de wereld. Wij werken er constant aan om deze positie te behouden.

Indien u in Almere (maar uiteraard ook daarbuiten) woont, dan is Dental Design Center de beste keuze om een facing of facings te laten zetten. Indien u meer informatie wenst over het plaatsen van facings, keramische kronen of een andere tandheelkundige behandeling, neem dan contact op met Dental Design Center via info@dentaldesigncenter.nl of bel 035-5319996.

Back to Top