Facings Amersfoort

De kliniek van Dental Design Center is gevestigd in Blaricum op een mooie locatie vlak langs de snelweg A27. Vanuit Amersfoort is de kliniek waar men facings kan laten plaatsen binnen 25 minuten te bereiken. Bij deze kliniek, waar men het maken en plaatsen van facings tot in de puntjes beheerst, is aan parkeerruimte geen gebrek en ook nog eens gratis. Zo hoeft u zich tijdens een consult voor facings dus geen zorgen te maken over parkeerboetes.

Dental Design Center wordt geleid door Martijn Moolenaar, een gedreven visionair op zijn vakgebied. Martijn wordt bijgestaan door specialisten op verschillende gebieden van de tandheelkunde actief zijn. Martijn Moolenaar is sinds Oktober 2014 Active Member van het EAED (European Academy of Esthetic Dentistry). Dit is op het gebied van de tandheelkunde het hoogst haalbare in de wereld en het zal u dan ook niet verbazen dat Martijn Moolenaar de enige in Nederland is.

Dental Design Center is gespecialiseerd in verschillende specialisaties waaronder restauratieve tandheelkunde, keramische (porseleinen) kronen en/of facings, esthetische tandheelkunde, esthetische parodontale chirurgie, implantologie, endodontologie en intensieve tandheelkundige hygiene.

Indien u in Amersfoort (maar uiteraard ook daarbuiten) woont, dan is Dental Design Center de beste keuze om een facing of facings te laten zetten. Indien u meer informatie wenst over het plaatsen van facings of een andere tandheelkundige behandeling, neem dan contact op met Dental Design Center via info@dentaldesigncenter.nl of bel 035-5319996.

Back to Top