Facings Ervaringen

De ervaringen van facings zijn bij Dental Design Center vrijwel altijd positief. De kliniek heeft een uitstekende naam in binnen en buitenland. Dit komt door de ongelofelijke expertise die Dental Design Center in huis heeft. En dit is niet alleen omdat Martijn Moolenaar hier leiding aan geeft. Veel mensen uit alle lagen van de bevolking laten hun gebit herstellen en repareren door de beste tandarts die Nederland rijk is. Zo zijn heel veel mensen uit high society kringen klant bij Dental Design Center. Topsporters, acteurs en actrices, politici, zangers en zangeressen en allerlei andere artiesten weten hun weg inmiddels te vinden naar de kliniek van Dental Design Center.

Facings zijn laagjes tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildjes van porselein. Facings zijn bedoeld om spleetjes tussen uw tanden, afgebroken stukjes van tanden, scheven tanden en verkleurde tanden te repararen. Op die manier past de gerepareerde tand weer op een natuurlijk en mooie manier tussen de andere tanden. Doordat facings vrijwel een worden met uw gebit mag u in principe alles eten en drinken met facings. Er wordt wel geadviseerd om op te passen met harde items zoals een pen. De ervaringen met facings zijn over het algemeen dan ook heel erg positief.

Indien u zelf het gemak van facings wilt ervaren neem dan contact op met Dental Design Center voor een consult. Onze specialisten kunnen u aangeven of u in aanmerking komt voor het plaatsen van facings. U kunt zelfs met het 'Smile Design' programma kijken wat het resultaat is van de behandeling. Bij Dental Design Center geven we u weer een sterk, gezond en mooi gebit! Neem contact met ons op via info@dentaldesigncenter.nl of bel ons op nummer 035-5319996.

Back to Top