Facings Hilversum

De kliniek van Dental Design Center is gevestigd in Blaricum, nog geen steenworp afstand van Hilversum. Bij deze kliniek, waar men het maken en plaatsen van facings tot in de puntjes beheerst, is aan parkeerruimte geen gebrek en ook nog eens gratis. Zo hoeft u zich tijdens een consult voor facings dus geen zorgen te maken over parkeerboetes. Daarnaast ligt de locatie vlakbij de snelweg zodat u vanuit Hilversum snel bij de kliniek bent voor een facingsbehandeling.

Dental Design Center wordt geleid door Martijn Moolenaar, een gedreven visionair op zijn vakgebied. Martijn wordt bijgestaan door specialisten op verschillende gebieden van de tandheelkunde actief zijn. Martijn Moolenaar is sinds Oktober 2014 Active Member van het EAED (European Academy of Esthetic Dentistry). Dit is op het gebied van de tandheelkunde het hoogst haalbare in de wereld en het zal u dan ook niet verbazen dat Martijn Moolenaar de enige in Nederland is.

Dental Design Center is de facingskliniek voor de sterren. Al vele bekende Nederlanders zijn u voorgegaan voor een tandheelkundige behandeling. Namen kan Dental Design Center natuurlijk niet noemen. Binnen het vakgebied hebben wij een patientendossier en dat moeten we bewaken. Dental Design Center krijgt clienten uit het hele land. Ook collega tandartsen sturen clienten naar ons en zelfs uit het buitenland zijn er mensen die de weg naar Dental Design Center hebben gevonden. Voor een gezond en sterk gebit en een natuurlijke facing bent u dan ook bij ons aan het jusite adres.

Indien u in Hilversum (maar uiteraard ook daarbuiten) woont, dan is Dental Design Center de beste keuze om een facing of facings en/of keramische kronen te laten zetten. Indien u meer informatie wenst over het plaatsen van facings of een andere tandheelkundige behandeling, neem dan contact op met Dental Design Center via info@dentaldesigncenter.nl of bel 035-5319996.

Back to Top