Facings Zwolle

De kliniek van Dental Design Center is gevestigd in Blaricum, nog geen 45 minuten rijden vanuit Zwolle. Bij deze kliniek, waar men het maken en plaatsen van facings tot in de puntjes beheerst, is aan parkeerruimte geen gebrek en ook nog eens gratis. Zo hoeft u zich tijdens een consult voor facings dus geen zorgen te maken over parkeerboetes. Daarnaast ligt de locatie vlakbij de snelweg zodat u vanuit Zwolle snel bij de kliniek bent voor een facingsbehandeling.

Een facing of veneer (ook wel: schildje, facet, of schaaltje) is een tandheelkundige restauratie gemaakt van porselein of keramiek. Voor het zetten van een facing wordt de eigen tand geslepen tot een klein puntig tandje. Deze wordt niet glad gepolijst, want hoe ruwer het oppervlak, hoe beter de facing blijft zitten. De facings worden door een gespecialiseerd tandheelkundig technicus gemaakt met behulp van een afdruk die na het slijpen wordt gemaakt.

Dental Design Center wordt geleid door Martijn Moolenaar, een gedreven visionair op zijn vakgebied. Martijn wordt bijgestaan door specialisten op verschillende gebieden van de tandheelkunde actief zijn. Martijn Moolenaar is sinds Oktober 2014 Active Member van het EAED (European Academy of Esthetic Dentistry). Dit is op het gebied van de tandheelkunde het hoogst haalbare in de wereld en het zal u dan ook niet verbazen dat Martijn Moolenaar de enige in Nederland is.

Indien u in Zwolle (maar uiteraard ook daarbuiten) woont, dan is Dental Design Center de beste keuze om een facing of facings en/of keramische kronen te laten zetten. Indien u meer informatie wenst over het plaatsen van facings of een andere tandheelkundige behandeling, neem dan contact op met Dental Design Center via info@dentaldesigncenter.nl of bel 035-5319996.

Back to Top