De lach is de parel van het gezicht

“Een mooie uitstraling begint met een stralend en gezond uiterlijk,” zegt Martijn Moolenaar. “Een schitterende lach is daarbij het visitekaartje. De lach is de parel van het gezicht.” Tien jaar geleden opende hij een eigen tandheelkundige praktijk in Blaricum. Het Dental Design Center.

De praktijk onderscheidt zich door mensen te begeleiden in een persoonlijk traject, waarbij aan de hand van een individueel behandelplan gewerkt wordt naar een perfect eindresultaat. “We kijken naar het hele gebit, niet alleen naar de problemen die zijn ontstaan. Essentieel is om te bepalen wat de disbalans in de mond veroorzaakt en wat er moet veranderen om deze weer te herstellen,”
aldus Moolenaar.

Passion for Perfection
Het Dental Design Center werkt met een team van uitzonderlijk gekwalificeerde deskundigen die allemaal het credo ‘passion for perfection’ huldigen. “Net als bij een sterrenrestaurant is het een continu proces om de hoge standaard van  kwaliteit te behouden en waar mogelijk te verbeteren. We blijven de lat hoog leggen.”

Top van de wereld
De Veluwenaar Martijn Moolenaar volgde zijn studie aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Aanvullende kennis deed hij op in de Verenigde Staten waar hij in 2004 mocht toetreden tot de American Academy of Fixed Prosthodontics. Na een examen in Zwitserland mocht hij zich officieel erkend specialist in restauratieve tandheelkunde noemen. Onlangs mocht hij zich als eerste Nederlander aansluiten bij de European Academy of Esthetic Dentristy. Inmiddels wordt zijn tandheelkundig centrum in Blaricum tot de top van de wereld gerekend. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Martijn Moolenaar veel gevraagd wordt voor lezingen en cursussen in binnen- en buitenland.

Persoonlijk maatwerk
Het Dental Design Center werkt volgens de nieuwste methodes. Een foto- en filmshoot is vaak onderdeel van het behandeltraject. Na analyse hiervan wordt een unieke mal vervaardigd die over de tanden wordt geplaatst. De cliënt beoordeelt vervolgens samen met de behandelaar of dit het gewenste eindresultaat wordt of dat er nog aanpassingen nodig zijn. Daarbij vormt de ceramist die in de kliniek werkt een meerwaarde bij het leveren van persoonlijk maatwerk. Tijdens de eindfase van het behandeltraject worden in samenspraak met de cliënt de laatste details aangebracht.

Gedegen advies
Moolenaar: “Op deze en tal van andere manieren bieden wij kwaliteit en service op het hoogste niveau, zodat iedere cliënt die unieke en gewenste behandeling krijgt. Onze kliniek is gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde en  implantologie. We zijn een verwijspraktijk, maar inmiddels vinden clienten uit heel Nederland de weg naar onze praktijk voor advies en behandeling.

Klik hier voor het complete artikel van 'De lach is de parel van het gezicht'

Back to Top