Het team


Martijn Moolenaar

Prosthodontist, Implantoloog

Tandarts/implantoloog, prosthodontist en eigenaar van het Dental Design Center.

Martijn is een gedreven visionair op zijn vakgebied. Bij het Dental Design Center kan hij met passie de tandheelkunde uitvoeren zoals hij dat altijd voor ogen heeft gehad: kwalitatief op topniveau, ethisch en verantwoord. Hij heeft de mensen om zich heen verzameld die deze liefde voor het vak delen.

Na zijn studie tandheelkunde aan de ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) heeft Martijn Moolenaar zich gespecialiseerd in de esthetische restauratieve tandheelkunde en de implantologie.

Beide specialisaties heeft hij intern gevolgd bij diverse gespecialiseerde praktijken.

Ook is hij sinds 2005 als specialist geregistreerd bij het N.V.O.I. (Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie).

Martijn is lid van de A.E.S. (American Equilibration Society), de A.A.F.P. (American Academy for Fixed Prosthodontics) en ook van een internationale interdisciplinaire studie groep die zich bezig houdt met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van esthetische tandheelkunde en implantologie. Tevens is hij bestuurslid van de N.V.V.R.T. (Nederlandse Vereniging Voor Restauratieve Tandheelkunde).

Martijn Moolenaar geeft veel lezingen en workshops in zowel binnen- als buitenland op het gebied van de esthetische tandheelkunde en implantologie.

Wilt u meer informatie over deze lezingen of de workshops, neemt u dan contact op met het officemanagement van het Dental Design Center.
 

Erkend als Europees Specialist Prosthodontics

Sinds 28 september 2011 is Martijn Moolenaar officieel erkend als specialist in Prosthodontics door de European Prosthodontic Association (EPA).
 

Active Member van het EAED (European Academy of Esthetic Dentistry) sinds Oktober 2014

 

 

Zoeken


Neem contact met mij op


Behandelingen


    Back to Top