Werkwijze

Ons einddoel is dat u als tevreden cliënt ons centrum weer verlaat. Daarvoor is duidelijkheid vooraf, een persoonlijke aanpak en maatwerk van groot belang. Wij starten om die redenen dan ook altijd met een oriënterend consult ongeacht of u nu bent doorwezen door uw tandarts of op eigen initiatief het Dental Design Center wilt bezoeken. Voorafgaand aan deze afspraak zullen wij u een gezondheidsvragenlijst opsturen. Die verzoeken wij u bij het eerste bezoek ingevuld mee te nemen.Tijdens het eerste consult vindt er, naast natuurlijk een uitgebreid gesprek, een mondonderzoek plaats. Indien nodig wordt er een OPT foto (een röntgenfoto van zowel de onder- als bovenkaak) gemaakt.

Aan de hand van onze bevindingen en na het inventariseren van uw wensen, kijken we wat Dental Design Center voor u kan betekenen. Dit resulteert in een persoonlijk behandelplan.

Werkwijze Dental Design CenterIn een volgende afspraak zal dit behandelplan tot in detail met u worden besproken en de verschillende procedures aan u worden uitgelegd. Dit wordt in sommige gevallen gedaan aan de hand van studiemodellen en mondfoto’s die van uw gebit zijn gemaakt.

Daar iedereen uniek is, zal er voor elke klant een persoonlijk begrotingsplan en een passende planning worden gemaakt.

'Kwaliteit is geen toeval, kwaliteit is topsport'

Back to Top