Opleidingen

ADVANCED OPLEIDINGEN

Door Martijn Moolenaar van Dental Design Academy

Martijn Moolenaar is een pionier op het gebied van tandheelkunde. Als tandarts/implantoloog, prosthodontist en eigenaar van Dental Design Center voert hij zijn passie voor de tandheelkunde uit zoals hij dat voor ogen heeft: kwalitatief op topniveau, ethisch en verantwoord. Martijn wordt bijgestaan door specialisten die zijn liefde voor het vak delen. Na zijn studie tandheelkunde aan de ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) heeft Martijn Moolenaar zich gespecialiseerd in de esthetische restauratieve tandheelkunde en de implantologie. Deze specialisaties heeft Martijn intern gevolgd bij diverse gespecialiseerde praktijken. Op het gebied van de tandheelkunde heeft hij niet stilgezeten.

  • Sinds 2005 geregistreerd als specialist bij het N.V.O.I. (Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie)
  • Lid van A.E.S. (American Equilibration Society)
  • Lid van de A.A.F.P. (American Academy for Fixed Prosthodontics)
  • Lid van een internationale interdisciplinaire studie groep die zich bezig houdt met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van esthetische tandheelkunde en implantologie
  • Bestuurslid van de N.V.V.R.T. (Nederlandse Vereniging Voor Restauratieve Tandheelkunde)
  • Sinds 28 september 2011 is Martijn Moolenaar officieel erkend als specialist in Prosthodontics door de European Prosthodontic Association (EPA)
  • Genomineerd als member voor de E.A.E.D, the European Academy of Esthetic Dentistry wat op tandheelkundig gebied eigenlijk het hoogst haalbare is

Martijn Moolenaar geeft veel lezingen en workshops in zowel binnen- als buitenland op het gebied van de esthetische tandheelkunde en implantologie. Na meer dan 20 jaar postacademische onderwijs te hebben verzorgd is deze kennis en ervaring nu gebundeld in een programma bestaande uit 3 opleidingen. Het doel van de basis opleiding en de advanced opleidingen is u stap voor stap te begeleiden in het veld van de restauratieve tandheelkunde. Na het afronden van deze programma’s bent u in staat een uitgebreide restauratieve behandeling te plannen, wetenschappelijk te onderbouwen en uw patiënt te begeleiden in het maken van een verantwoorde keuze uit de verschillende behandel modaliteiten. Eveneens bent u in staat de behandeling voorspelbaar uit te voeren met een duurzaam, kwalitatief hoogwaardig en esthetisch fraai resultaat. Deze opleiding is één van de bouwstenen van de nieuwe differentiatie “restauratief tandarts” erkend door de NVVRT en KNMT. Ik wil graag mijn passie en enthousiasme voor het vak met u delen. Ik hoop u te mogen begeleiden in wat het vakgebied voor u en uw patiënten te bieden heeft.

Wilt u meer informatie over deze lezingen of de workshops, neemt u dan contact op met het officemanagement van het Dental Design Center of vul het contactformulier in op deze website.

OPLEIDINGEN

Schrijf u nu vrijblijvend in en u ontvangt alle informatie.

De Academy van Martijn Moolenaar verzorgt tweejaarlijks opleidingen in verschillende modules aan groepen waaraan u kunt deelnemen.

Basisopleiding
Restauratieve
Tandheelkunde

Deze opleiding is bedoeld voor tandartsen die net zijn afgestudeerd of tot 5 jaar werkervaring hebben.

Studie-uren bedragen 3 uur per module
Download hier meer informatie.

Advanced
Restauratieve
Tandheelkunde

Dit is bedoeld voor tandartsen die interesse hebben in meer uitgebreide restauratieve tandheelkunde.

Studie-uren bedragen 3 uur per module
Download hier meer informatie.

Advanced
Esthetische
Tandheelkunde

Bedoeld voor tandartsen die interesse hebben in het gezichtsgerelateerd behandelplannen.

Studie-uren bedragen 3 uur per module
Download hier meer informatie.