Specialisaties

Dental Design Center is gespecialiseerd in verschillende specialisaties waaronder restauratieve tandheelkunde, keramische (porseleinen) kronen en/of facings, esthetische tandheelkunde, esthetische parodontale chirurgie, implantologie, endodontologie en intensieve tandheelkundige hygiene. Bij Dental Design Center kunt u dus voor vrijwel elke behandeling terecht. Boven in de menubalk kunt u meer informatie over de verschillende behandelwijzen vinden.

Dental Design Center is een moderne praktijk waar medewerkers voortdurend in opleiding zijn om zich verder te specialiseren in hun vakgebied. Bij Dental Design Center wordt alles in het werk gesteld om aan de allerhoogste eisen van tandtechniek te voldoen. Veiligheid, hygiƫne en estethiek zijn begrippen die bij Dental Design Center hoog in het vaandel staan.

Wilt u meer informatie over een specifieke behandelwijze neem dan contact met ons op. We maken dan een persoonlijke afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunt u ook even een mail sturen via info@dentaldesigncenter.nl

Zoeken


Neem contact met mij op


Behandelingen


    Back to Top