Keramische kronen en of facings


Keramische kronen en of facings

Voor het vervaardigen van porseleinen kronen en/of facings (voortand schildjes) werken wij nauw samen met uitstekende tandtechnische laboratoria. Deze specialisten op het gebied van het vervaardigen van kronen en facings worden vrijwel vanaf het begin van een behandeling nauw betrokken bij het hele proces.

Na het prepareren van de te behandelende tand of kies, wordt er een afdruk gemaakt waar vervolgens door de tandtechnische laborant de kroon en/of facing van wordt vervaardigd.

Kleur van kroon of facing wordt in overleg met cliƫnt bepaald. Na twee tot drie weken zal de kroon of facing gereed zijn en kan deze door ons worden geplaatst. In de tussentijd helpen wij u met een tijdelijke, kunststof oplossing.

Met facings van Dental Design Center beschikt u weer over een mooi gezond en sterk gebit en een natuurlijke, stralende lach. Voor de perfecte facing bent u bij onze specialisten aan het juiste adres. Heeft u nog vragen over facings dan kunt u altijd even bellen of mailen op info@dentaldesigncenter.nl.

Back to Top