Martijn Moolenaar

Over Martijn Moolenaar

Martijn Moolenaar is een pionier op het gebied van tandheelkunde. Deze kennis deelt hij met jou: kwalitatief en  op topniveau, ethisch en verantwoord.

Martijn Moolenaar is een pionier op het gebied van tandheelkunde. Als tandarts, implantoloog,  prosthodontist en eigenaar van Dental Design Academy voert hij zijn passie voor de tandheelkunde uit  zoals hij dat voor ogen heeft: kwalitatief op topniveau, ethisch en verantwoord.

De professionele kennis van Martijn Molenaar

Na zijn studie tandheelkunde aan de ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) heeft  Martijn Moolenaar zich professioneel toegelegd op de esthetische restauratieve tandheelkunde en de  implantologie. Deze specialisaties heeft Martijn intern gevolgd bij diverse gespecialiseerde praktijken.

Op het gebied van de tandheelkunde heeft Martijn Moolenaar niet stilgezeten

  • Sinds 2005 geregistreerd als specialist bij het N.V.O.I. (Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie)
  • Lid van A.E.S. (American Equilibration Society)
  • Lid van de A.A.F.P. (American Academy for Fixed Prosthodontics)
  • Lid van een internationale interdisciplinaire studie groep die zich bezig houdt met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van esthetische tandheelkunde en implantologie.
  • Bestuurslid van de N.V.V.R.T. (Nederlandse Vereniging Voor Restauratieve Tandheelkunde)
  • Sinds 28 september 2011 is Martijn Moolenaar officieel erkend als specialist in Prosthodontics door de European Prosthodontic Association (EPA)
  • Genomineerd als member voor de E.A.E.D, the European Academy of Esthetic Dentistry

Wil je meer informatie over de Dental Design Academy opleidingen? Neem dan contact op met het officemanagement van het Dental Design Academy of vul het contactformulier in op deze website.

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.