Over ons

Dé GEDREVEN tandheelkundig visionair

Passie voor perfectie

Sinds 2005 als specialist geregistreerd bij het N.V.O.I. (Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie). Martijn is lid van de A.E.S. (American Equilibration Society), de A.A.F.P. (American Academy for Fixed Prosthodontics) en ook van een internationale interdisciplinaire studie groep die zich bezig houdt met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van esthetische tandheelkunde en implantologie. Tevens is hij bestuurslid van de N.V.V.R.T. (Nederlandse Vereniging Voor Restauratieve Tandheelkunde).

Martijn Moolenaar geeft veel lezingen en workshops in zowel binnen- als buitenland op het gebied van de esthetische tandheelkunde en implantologie. Wilt u meer informatie over deze lezingen of de workshops, neemt u dan contact op met het officemanagement van het Dental Design Center.

Onze werkwijze

Kwaliteit is geen toeval, kwaliteit is topsport

Ons einddoel is dat u als tevreden cliënt ons centrum weer verlaat. Daarvoor is duidelijkheid vooraf, een persoonlijke aanpak en maatwerk van groot belang. Wij starten om die redenen dan ook altijd met een oriënterend consult ongeacht of u nu bent doorwezen door uw tandarts of op eigen initiatief het Dental Design Center wilt bezoeken. Voorafgaand aan deze afspraak zullen wij u een gezondheidsvragenlijst opsturen. Die verzoeken wij u bij het eerste bezoek ingevuld mee te nemen. Tijdens het eerste consult vindt er, naast natuurlijk een uitgebreid gesprek, een mondonderzoek plaats. Indien nodig wordt er een OPT foto (een röntgenfoto van zowel de onder- als bovenkaak) gemaakt. Aan de hand van onze bevindingen en na het inventariseren van uw wensen, kijken we wat Dental Design Center voor u kan betekenen. Dit resulteert in een persoonlijk behandelplan.

In een volgende afspraak zal dit behandelplan tot in detail met u worden besproken en de verschillende procedures aan u worden uitgelegd. Dit wordt in sommige gevallen gedaan aan de hand van studiemodellen en mondfoto’s die van uw gebit zijn gemaakt. Daar iedereen uniek is, zal er voor elke klant een persoonlijk begrotingsplan en een passende planning worden gemaakt. ‘Kwaliteit is geen toeval, kwaliteit is topsport’

EEN DUIDELIJKE VISIE

Onze visie is helder en simpel

Dental Design Center combineert een uitzonderlijk gekwalificeerd team, heldere communicatie met onze nationale en internationale cliënten en een unieke locatie met de modernste apparatuur tot een tandheelkundig centrum dat zich mag rekenen tot de top van de wereld. Wij werken er constant aan om deze positie te behouden.

Tevredenheidsonderzoek

Wij toetsen de tevredenheid over onze service en kwaliteit zeer zorgvuldig bij al onze klanten, zodat we meteen kunnen anticiperen als er zaken voor verbetering vatbaar blijken te zijn. Tot nu toe blijkt uit deze evaluaties dat wij zeer hoog scoren op alle gebieden. Kortom, de standaard bij het Dental Design Center is op een topniveau en onze klanten zijn hier zeer tevreden over.

UW TANDARTS MET ALLE INTERNATIONALE CERTIFICERINGEN

ONS TEAM PROFESSIONALS

Martijn Moolenaar

Prosthodontist, Implantoloog

Tandarts/implantoloog, prosthodontist en eigenaar van het Dental Design Center. Martijn is een gedreven visionair op zijn vakgebied. Bij het Dental Design Center kan hij met passie de tandheelkunde uitvoeren zoals hij dat altijd voor ogen heeft gehad: kwalitatief op topniveau, ethisch en verantwoord. Hij heeft de mensen om zich heen verzameld die deze liefde voor het vak delen.

Na zijn studie tandheelkunde aan de ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) heeft Martijn Moolenaar zich gespecialiseerd in de esthetische restauratieve tandheelkunde en de implantologie. Beide specialisaties heeft hij intern gevolgd bij diverse gespecialiseerde praktijken. Ook is hij sinds 2005 als specialist geregistreerd bij het N.V.O.I. (Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie). Martijn is lid van de A.E.S. (American Equilibration Society), de A.A.F.P. (American Academy for Fixed Prosthodontics) en ook van een internationale interdisciplinaire studie groep die zich bezig houdt met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van esthetische tandheelkunde en implantologie. Tevens is hij bestuurslid van de N.V.V.R.T. (Nederlandse Vereniging Voor Restauratieve Tandheelkunde). Martijn Moolenaar geeft veel lezingen en workshops in zowel binnen- als buitenland op het gebied van de esthetische tandheelkunde en implantologie. Wilt u meer informatie over deze lezingen of de workshops, neemt u dan contact op met het officemanagement van het Dental Design Center.

Erkend als Europees Specialist Prosthodontics

Sinds 28 september 2011 is Martijn Moolenaar officieel erkend als specialist in Prosthodontics door de European Prosthodontic Association (EPA).

Active Member van het EAED (European Academy of Esthetic Dentistry) sinds Oktober 2014

Carla Moolenaar

Tandarts Endodontologie

Carla Moolenaar versterkt sinds februari 2010 het tandheelkundig team in het Dental Design Center. Haar passie en interesse liggen vooral op het gebied van de endodontologie oftewel de wortelkanaalbehandeling. Nadat ze haar studie tandheelkunde aan de ACTA in 2005 met succes afrondde, heeft ze verschillende theoretische en praktische cursussen gevolgd op het gebied van de endodontologie. In het Dental Design Center, en vooral dus door Carla, wordt gewerkt volgens de nieuwste endodontologische inzichten en met behulp van een geavanceerde microscoop. Carla is o.a. lid van NMT (Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde) en NVVE (Nederlandse Vereniging Voor Endodontologie).

Esther Biemans

Office Manager

Sinds november 2016 ben ik als office manager werkzaam bij Dental Design Center. Van oorsprong kom ik uit de zorg en heb vervolgens ruim aantal jaren ervaring opgedaan als office manager binnen het bedrijfsleven. Tandheelkunde is voor mij een nieuwe weg met veel uitdagingen, die ik met plezier en enthousiasme oppak. De moderne technieken en de nieuwste ontwikkelingen binnen de praktijk zijn vooruitstrevend. De warmte en het persoonlijk karakter binnen de praktijk geven mij het gevoel waar ik mijn passie in kwijt kan.

Marjolein Nuberg

Mondhygiëniste

In 1991 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de Universiteit van Amsterdam. Vanaf dat moment ben ik werkzaam geweest in diverse tandheelkundige praktijken in Amsterdam e.o. en in het Gooi. Mensen bewust maken van het belang van een goede mondzorg in relatie tot de algemene (mond) gezondheid en het begeleiden hierin, is wat ik graag doe. Ik vind het een uitdaging om patiënten te stimuleren en te motiveren zodat we er samen voor kunnen zorgen dat een mooi en gezond gebit levenslang mee gaat. Sinds november 2016 ben ik in dienst van het Dental Design Center. Het is fijn om deel uit te maken van zo`n enthousiast team waarin de beste kwaliteit en aandacht voor de patiënt voorop staan.

Marianne Heijster

Tandartsassistente

Sinds 2007 werk ik bij Dental Design Center, waar ik intern opgeleid en later gediplomeerd tandartsassistente geworden ben. In de dagelijkse praktijk heb ik veel nuttige ervaring opgedaan. Wat ik leuk vind aan het werken bij Dental Design Center is het feit dat we altijd volgens de nieuwste methoden en met de nieuwste technieken werken. Ook zorgt de diversiteit aan behandelingen die wij bieden voor veel afwisseling en dat maakt het voor mij uitdagend. De sfeer is professioneel maar ontspannen en dat bevalt me erg goed.

Edris Rasta

Ceramist

Ik ben Edris Rasta, 35 jaar en werk sinds februari 2014 voor Dental Design Center als ceramist specialist. Ik ben sinds 2001 werkzaam als tandtechnieker en maak voornamelijk esthetische restauraties. Wat werken voor Dental Design Center voor mij aantrekkelijk maakt is dat ik mijn tandtechnische creativiteit op een goed functionerend en tandheelkundige basis kan uitvoeren, waardoor er een hoogwaardig esthetisch resultaat gerealiseerd kan worden.

Monique Hollander

Preventie assistente

Ik ben ruim 20 jaar werkzaam als tandarts assistente. Sinds 2008 werkzaam bij Dental Design Center waar ik de aanvullende opleiding lokaal anesthesie en preventie assistente heb gevolgd. Door de diversiteit en de complexe aard van de behandelingen is het werken voor Dental Design Center voor mij elke dag weer een uitdaging.

Kyung van Lun

Tandartsassistente

Naast dat ik in 2011 mijn diploma voor Tandartsassistente heb behaald, ben ik ruim 13 jaar als Tandtechnicus werkzaam geweest. Sinds juni 2018 versterk ik het team als Tandartsassistente. Mijn uitdaging wordt gevoed door de kwaliteit en ervaring met complexe behandelingen waar Dental Design Center om bekend staat. Mijn belangrijkste doel? Samen met het team u de best mogelijke ervaring op tandheelkundig gebied geven!

Luke Bosker

Tandarts

Werkt sinds maart 2015 bij Dental Design Center. Nadat hij in 2010 afstudeerde aan het Academisch centrum voor tandheelkunde Amsterdam heeft hij een aantal jaren ervaring opgedaan in de algemene tandheelkunde bij praktijken in Bussum en Amsterdam. De laatste jaren richt Luke zich steeds meer op restauratieve en esthetische tandheelkunde en volgt daarin regelmatig bij- en nascholing. Mede hierom is hij een waardevolle aanvulling op het team van Dental Design Center.last

“KWALITEIT IS GEEN TOEVAL,
KWALITEIT IS TOPSPORT.”

Nieuws en ontwikkelingen

Dental Design Center Blaricum